Over ons

Boerenbedrijf in ontwikkeling

Opa Berend Oude Luttikhuis heeft de boerderij, met de boerderij naam Kauk, aan de Vleerhoeksweg destijds gekocht. Dat is nu al weer twee generaties terug, in die tijd is er veel veranderd. Wat is gebleven is dat de boerderij altijd een gemengd bedrijf is geweest.

Vader op zoon

Anno nu woon ik, kleinzoon Peter, op dit mooie bedrijf met mijn gezin. Met mijn vrouw Nicole heb ik twee kinderen gekregen, Fiep en Siem. Samen met mijn ouders, die naast ons wonen werken we aan de diverse activiteiten op ons erf. Geleidelijk gaat het bedrijf dan van vader op zoon, een natuurlijk proces.
De activiteiten hebben zich in de loop der jaren uitgebreid en gewijzigd. Zo hebben we onze vakantiewoning iets verder aan de Vleerhoeksweg. Hier kunnen kleine groepen in alle rust genieten van het moois dat Mander, Twente, biedt.
Onze aspergeteelt is ondertussen een begrip in de regio. Ruim 24 jaar verbouwen we dit product nu al weer. Het is een piek in het jaar qua werkzaamheden, maar ik geniet er steeds weer van als het weer zo ver is. Alle jongens die helpen in de steekploegen, de klanten op het erf.... volop leven in de brouwerij, super!
Sinds een paar jaar is er ook een groepsaccommodatie toegevoegd op ons erf - De Mandermaten.

 

Welkom in Mander

Welkom op ons
boerenbedrijf!

NIEUWS uit Mander

12-Apr-19 15:56

Burgemeester steekt eerste asperge

Burgemeester Haverkamp-Wenker heeft vrijdag op vakkundige wijze de eerste asperge gestoken. Laat de zon nu maar komen... dan gaat het aspergeseizoen van start!

>> Lees verder

Recept Aspergetaart van de boerin